De 5 bedste løbe apps

shutterstock_207726622En smartphones indbyggede sensorer gør det til en god platform for en bred vifte af løbe apps, der kan måle din hastighed, distance, kalorieforbrug, og selv kortlægge din rute. Der findes mange gode og forskellige løbe apps på markedet, lige fra apps med dedikerede træningsplaner til sjove og mere useriøse af slagsen. Nedenfor vil vi vise jer de bedste løbe apps på markedet netop nu, så i kan danne jer et bedre overblik over hvilke apps i bør vælge til løbeturen.

En mangeårig favorit iblandt løbere er løbe app’en ”Runkeeper”, som kan bruges både til Android og IOS. Runkeeper bruger telefonens GPS til at måle din løbetur, cykletur, vandretur og andre distance aktiviteter. Denne App registrerer dit tempo, distance, totale træningstid, forbrændte kalorier og andre relevante samt nyttige målinger, og samtidig giver den dig mulighed for at tage billeder på dine turer. Brugerne kan downloade forskellige populære løberuter i deres områder. Endvidere kan du måle dine fremskridt samt synkroniserer med mange andre apps og tjenester og få nøje detaljerede rapporter om dine aktiviteter.

”Run with Map My Run” som kan bruges til Android og IOS er en løbe app, som udnytter telefonens GPS og andre sensorer til at registrere og kortlægge løberens kurs, tid, hastighed og den samlede distance. Denne app viser din statistik over dine løb og der er nyttigt ekstramateriale med, herunder en række fitness målere, puls målere samt en ernæringsmåler.

App’en ”Runtastic” som kan bruges til Android og IOS bruger en GPS til at måle og kortlægge dine distancer og kan overvåge tid, hastighed og distance. En personlig dagbog holder styr på dine løb samt dine ruter og kan ses i et Google Earth perspektiv. Et konfigurer bart instrumentbræt viser detaljerede grafer over dine trænings informationer. Delinger af dine løbedetaljer på de sociale medier er naturligvis også med i denne app.

”Endomondo Sports Tracker”, som kan bruges til Android og IOS er en fitness app der giver dig mulighed for at optage og måle dine fremskridt af sportslig aktivitet, såsom løb og cykling. ”Endomondo Sports Tracker” måler distance og kalorieforbrænding, og viser din rute på et kort. Du kan planlægge øvelser og mål, med kommentarer fra en stemmebaseret coach. En ekstra social dimension giver dig mulighed for at sammenligne fremskridt, og sende og modtage samtaler.

Nike har ganske vist stoppet udviklingen af ”FuelBand”, men virksomheden har stadig en fin løbe app i Nike + Running , som også fungerer til Android og IOS. Om du enten løber på et løbebånd, eller udenfor, registrerer denne app præcist dit tempo, distance og tid, med lyd-feedback og et rutekort. Denne app leveres også med et væld af sociale elementer, såsom deling af ruter, resultater og muligheden for at udfordre dine venner i at slå din tid eller distance af løb.

 

About the author /


Related Articles

Post your comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Kalender

April 2020
M T W T F S S
« Mar    
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930  

Arkiv

Kontaktoplysninger