De bedste løbeapps i 2014

Efterhånden som flere og flere mennesker gør løb til en del af deres liv, skal teknologien naturligvis følge med. Et væld af løbeapps er tilgængelige til at understøtte dine løbemål, uanset om de er rettet mod udholdenhed, tabe sig, eller øge motivationen. Dette indlæg vil belyse de bedste løbeapps i 2014, hvilket vil hjælpe enhver med at komme i form. Disse Løbeapps, kan både bruges på løbebåndet, og løb udenfor. Der er 3 løbeapps, som også er med under de bedste løbeapps i 2014, de er dog ikke er taget med i denne artikel, da vi har belyst disse i vores artikel omkring de 5 bedste løbeapps. I denne artikel har vi valgt 4 nye løbeapps, som er et stort hit i 2014, ligesom de 3 vi ikke har valgt at gengive igen, herunder Runtastic, Endomondo samt Nike + running.

Untitled-1Running Club
Udnyt styrken ved ​​holdtræning, uanset hvor du går med denne ” virtuelle løbeklub. “Opret en aktivitet med en bestemt tid og afstand, og invitere derefter venner til at deltage. Det betyder ikke noget, hvor dine venner befinder sig, herunder hele verden. Du kan også søge efter eksisterende arrangementer at løbe til. Mål dine fremskridt under en løbetur og sammenlign dem mod andres. Du kan oprette et soundtrack til at holde dig i bevægelse med en integreret iPod, der linker til dit musikbibliotek. En opdeling af resultaterne viser statistik af alle deltagere efter en begivenhed er slut.

Tempo Run
Lad aldrig et forkert tempo bryde din skridtlængde ved hjælp af denne innovative musik sorteringsapp. Tempo Run organiserer dit musikbibliotek efter tempo og arrangerer sange fra niveau 1 til 10. Vælg sange fra et lavere niveau for langsommere løb eller vælg et par højere niveauer for et hurtigere tempo. Er du træt af din egen musik? Så kan du med fordel vælge Tempo Run’s streaming radio og vælge en station baseret på niveau og genre. Denne løbeapp måler også din løbe historik med grundlæggende statistik, herunder distance, tid og kalorieforbrænding.

Get Running
Ønsker du at løbe men ved ikke hvor du skal begynde? Denne løbeapp er designet til begynderen indenfor løb og følger et populært træningsprogram. Intervaltræningen kombinerer løb og gang for at hjælpe dig med at bygge en bedre form op. En planlægningsfunktion hjælper dig med at planlægge dit næste løb. Gem dine fremskridt og del milepæle gennem Facebook, Twitter og et online forum fuld af andre uerfarne løbere.

Run Meter
RunMeter er designet til dem, der elsker masser af data. Det registrerer og gemmer på et væld af løbe statistikker herunder tid, distance, tempo, og selv vejret. Denne løbeapp synkroniseres med Google Maps til detaljeret terræn og trafik info, så du ved, hvad du kan forvente af din rute. Mål dine fremskridt visuelt med diagrammer, grafer, kalendere og kort. RunMeter gemmer din løbehistorik i den mobile app. Med denne app har du mulighed for at kæmpe mod dig selv eller mod andre løbere ved at importere venners statistik.

About the author /


Related Articles

Post your comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Kalender

January 2020
M T W T F S S
« Mar    
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Arkiv

Kontaktoplysninger