De bedste løbebånd på det danske marked

Her finder du de bedste mærker og modeller

”Vorherre bevares, et løbebånd er vel et løbebånd”, tænker du måske? Og ja, overordnet set har alle løbebånd den samme funktion, og generelt er træning på løbebånd en af de hurtigste veje til bedre kondition og øget forbrænding – men alle løbebånd er gudskelov ikke ens!

Du træner måske for at opnå et bestemt mål, og du har derfor brug for træningsudstyr, der kan hjælpe dig med at nå det mål – og så nytter det jo ikke noget, at der kun findes ét standard-løbebånd på markedet.

I dette indlæg får derfor du et overblik over de bedste løbebåndsmærker og –modeller på det danske marked.

Abilica Løbebånd

Abilica Premium 9000

Abilica tilbyder et af de bredeste udvalg af løbebånd på det danske marked. Det er løbebånd i flere prisklasser til løbere på flere forskellige niveauer. Abilicas løbebånd er brugervenlige og yderst driftsikre, uanset om du skal bruges dem til opvarmning eller hardcore løbetræning.

Søger du løbebånd til virksomheden eller foreningen, så har du brug for et løbebånd med en kraftig motor, der kan klare at blive brugt i flere timer og af personer i forskellige vægtklasser. Et driftsikkert og krafigt løbebånd hører til i topklassekategorien og skal derfor ses som en lidt større investering. Abilica Premium 9000 og Abilica Premium 9500 er to yderst kraftige og driftsikre løbebånd i topklassekategorien.

Til den aktive løber, som har klare mål med træningen, og som ønsker at få fuldt udbytte af løbebåndets funktioner, er Abilica Stream TM XV og Abilica Stream TM X ideelle. Begge løbebånd ligger i mellemklassekategorien og er gode løbebånd til prisen. En ekstra fed feature ved disse er, at de kommunikerer med diverse træningsapps, fx på din iPad, og er super simple at indstille, så de passer til din træning.

Til dig, der ønsker et løbebånd til simpel motionstræning og opvarmning før anden træning, er et lettere løbebånd i budgetklassen tilstrækkeligt. Abilica Trex 7 fås til en god pris, er let at opbevare derhjemme og tilbyder alle de nødvendige funktioner og målinger, som let kan styres via displayet.

ProForm Løbebånd

ProForm 525ZLT

ProForm er især kendt for deres brugervenlige og kompakte løbebånd, der passer godt til dig, der gerne vil træne hjemmefra uden at gå på kompromis med dit træningsudstyrs funktionalitet.

ProForm tilbyder et varieret af udvalg af løbebånd, der passer til både nybegynderen og maratonløberen, der vil have mest muligt ud af løbetræningen. Her finder du løbebånd med mange forskellige funktioner, herunder pulsmåler, kalorietæller, incline-styring, indstilling af dine egne træningsprogrammer samt maxhastighed på op til 20 km i timen, hvilket er mere end rigeligt for fx maratonløbere. Alle ProForms løbebånd er udstyret med ProShox støddæmpning, der bidrager til at minimere skader og desuden gør løbeturen behagelig. Løbebånd fra ProForm kan sammenfoldes, så de fx kan opbevares under sengen, hvis du ikke ønsker at have maskinen stående fremme hver dag.

På det danske marked hitter især ProForm 525ZLT – et super godt budgetløbebånd til dig, der vil bruge løbebåndet til jogging og fedtforbrænding.

 

Nordic Track

Nordic Track 12.2

Nordic Tracks løbebånd er kendt for at være solide og er perfekte til dig, der træner ofte og derfor kræver meget af dit løbebånd. Løbebåndene er lette at anvende og kan indstilles med få tastetryk, så du kan komme i gang med løbeturen.

Træningen kan krydres med iFit Live, som i samarbejde med Google Maps gør din løbetur langt sjovere. Sammensæt din egen rute med denne smarte funktion eller vælg et af de 24 træningsprogrammer.

Nordic Track løbebånd tilbyder desuden de klassiske funktioner som pulsmåler (ofte følger pulsbælte med i prisen), Flex Response støddæmpningssystem, højdejustering, hastighedsmåler, indbyggede højtalere, mulighed for at sammenligne resultater/måle fremskridt og en maxhastighed på 20 km/t. Løbebåndene fra Nordic Track er sammenfoldelige, så du let kan gemme dem væk, når du er færdig med dagens løbetur.

På det danske marked finder du Nordic Track løbebånd til både budget- og mellemklassepriser. Vælg fx Nordic Track 12.2, der passer perfekt til dig, der er en aktiv løber og ønsker et solidt og godt løbebånd i budget-prisklassen.

Er du en professionel og meget ambitiøs løber, og betaler du gerne lidt mere for et stort og kraftigt løbebånd, så er Nordic Track T17.5 iFit Live ideelt for dig. Her får du en driftsikker og stærk maskine med 3 HK motor.

 

Sole Løbebånd

Sole F85

Et Sole løbebånd er en rigtig god investering. Sole er nemlig kendt for at have udviklet flere testvindende løbebånd til både fitnesscentret og hjemmebrug.

Soles løbebånd er berømte for deres brugervenlige displays, der giver nem og overskuelig adgang til den information og de målinger samt indstillingsmuligheder du har brug for. Løbebåndene er desuden lette at flytte rundt med og folde sammen – faktisk har de vundet flere tests netop fordi de er ideelle til hjemmebrug eller brug i institutioner. På det danske marked finder du et udvalg af Sole løbebånd i forskellige prisklasser, som passer til forskellige behov og niveauer:

Sole F63 – et godt mellemklasseløbebånd til den øvede og ambitiøse løber. Bedst i sin prisklasse.

Sole F85 – kåret til ”bedste køb”. Topmodel hjemmebrug!

Sole TT8 – kraftigt og stabilt løbebånd til virksomheden eller institutionen i topklassekategorien!

 

Vælg det rigtige løbebånd…

Er du i tvivl om hvilket løbebånd, der passer til netop dine behov, så læs med her, og bliv klogere på, hvordan du vælger det helt rigtige løbebånd, som passer til dit budget.

About the author /


Post your comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Kalender

January 2020
M T W T F S S
« Mar    
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Arkiv

Kontaktoplysninger