Prisfastsættelse på et løbebånd!

Et løbebånd er et rigtig godt alternativ, når man ønsker at komme i form der hjemme. Dette gælder specielt de mennesker der ikke har tiden og energien til, at tage ud og løbe i naturen eller ned og træne i fitness centeret. Dette kan der være forskellige faktorer til, som eksempelvis et stresset arbejde. Prisen er dog ofte det, som holder mange tilbage, når det kommer til anskaffelsen af et løbebånd. Derfor vil vi i dette indlæg kigge på, hvad du rent prismæssigt kan forvente med et løbebånd.

Running on treadmill

I dette indlæg vil vi se på løbebåndenes priser samt generel information om disse fantastiske maskiner, som er ideele for de personer der ikke har tid!

Hvorfor er prisen som den er på løbebånd?

Et løbebånd vejer faktisk hele 2 gange så meget som andre motionsudstyr, hvilket belyser hvor meget indhold der er i et løbebånd. Et løbebånd er lige så brugervenlig som alle de andre former for motionsudstyr, og er et rigtig godt valg hvis man vil opnå en bedre form. Endvidere er løbebåndet det eneste motionsudstyr der har en indbygget motor, hvilket er det centrale punkt i selve løbebåndet, hvor jo stærkere motoren er i løbebåndet dets bedre er det. Det er netop også derfor at løbebåndet er det mest sværer motionsudstyr at producere af alle former for motionsudstyr. Derfor koster det naturligvis også langt mere end de andre former for motionsudstyr.

Prisen på løbebånd ift. andre maskiner

For at belyse dette i et relevant perspektiv kan man sige, at sammenlignet med en motionscykel er løbebåndet hele 2 gange dyrer og også næsten hele 2 gange dyrer end en crosstrainer. Det skal ikke skræmme dig væk, men blot belyse, at et løbebånd er en investering.

Pris efter model

Man opdeler normalt løbebånd-kategorien i 3; budget, mellem og topklassen. Budgetklassens løbebånd er løbebånd som koster under 10.000 kroner. Mellem klassen er et løbebånd der koster ca. 15.000 kroner og er naturligvis et bedre løbebånd med mere udstyr end budget klassen. Topklassen er det ypperste indenfor løbebånd, og disse løbebånd koster over hele 20.000 kroner, og har mere udstyr og er generelt bedre på alle parametere end de to andre kategorier.

  • Budget løbebånd: < 10.000 kr.
  • Mellem løbebånd: 15.000 kr.
  • Topklasse løbebånd: > 20.000 kr.

Vi håbe det gav jer en bedre forståelse af prissammensætningen på et løbebånd. Har du stadig brug for informationer omkring priserne på løbebånd, så læs med mere hos Abilica her.

About the author /


Post your comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Kalender

January 2020
M T W T F S S
« Mar    
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Arkiv

Kontaktoplysninger