Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/loebebaand.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 579

Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/loebebaand.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 579

Smarte spiseregler til din løbetræning!

foodLøbere er nød til at spise sundt for at få brændstof til deres træning, hvilket også vil hjælpe med at opbygge stærkere organer. Nedenfor vil der blive belyst sunde spise regler som vil hjælpe dig med at få mest ud af din løbetræning.

Det vil være en god ide at holde dit køleskab fyldt med nærende fødevarer, såsom fuldkorn, fisk, magert kød, grønsager samt frugter. Disse fødevarer vil give nogle gode næringsstoffer. Generelt vil det være en god ide at minimere mængden af forarbejdede fødevarer. 3 store måltider om dagen virker desværre ikke for løbere. Du har brug for flere kalorier i løbet af dagen end stillesiddende mennesker, så det er bedre at sprede måltiderne ud over dagen med et mindre måltid hver tredje eller fjerde time. Du vil herved opdage at ved at spise flere og mindre måltider igennem dagen vil dit energi niveau blive bevaret og sørge for at du ikke føler dig sulten.

Det er vigtigt at huske at spise varieret. Prøv at undgå vanen med at spise det samme mad hver dag. Pasta bliver ofte et dagligt syn i en løbers kost, men der er masser af andre sunde og interessante valg for løbere, så for eksempel ris. Forskellige frugter og grøntsager levere forskellige næringsstoffer, så det er vigtigt at du spiser flere frugter og grønsager hver eneste dag. Løbere fokuserer ofte meget på at forbrænde kalorier, hvilket betyder at behovet for protein ofte bliver glemt. Protein er en af de vigtigste kilder til muskelmasse og bruges til energi. Protein niveau bør være omkring 15 % af dit daglige indtag af fødevarer. Løbere især dem der træner for langdistance løb såsom maratonløb bør indtage 0,5-0,75 gram protein per kilo kropsvægt. Gode kilder til protein er fisk, magert kød, fjerkræ, bønner, nødder, fuldkorn, æggehvider, fedtfattigt mælk, fedtfattigt ost samt flere varianter af grønsager.

About the author /


Related Articles

Post your comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Kalender

March 2019
M T W T F S S
« Mar    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Arkiv

Kontaktoplysninger