Vælg de rigtige sko!

Untitled-1Uanset om du har planer om at gå eller løbe på et løbebånd, er det ekstremt vigtigt for dig at vælge de rigtige sko. Både løb og gang bliver betragtet som vægtbærende øvelser, der lægger et stort pres på dine muskler, knogler og led. Hvis du er iført de forkerte sko, vil du dermed have en risiko for skader i disse. I dette indlæg vil vi give følgende metoder til at finde sko, der er perfekt til din næste træning på løbebåndet.

Du kan gå ind i enhver sportsforretning og blive konfronteret med snesevis, hvis ikke hundredvis af sportssko, der kan bruges til løbebåndstræning. Selvom det kan være fristende at lave din beslutning baseret på stil eller pris, er du nød til at tage dig god tid til at overveje nedenstående faktorer når du skal finde de rigtige sko.

Pasform
Skoens pasform handler ikke kun om længden og bredden af ​​din fod, det handler også om din højde og din fods naturlige bevægelse under gang eller løb. For at få den bedste pasform, bør du gå til en butik som specialiserer sig indenfor løbesko og bede om at få din fod målt. Ud over at tjekke din fods størrelse igen, vil de også have at du får en gå test for at afgøre, om du oplever en betydelig pronation (foden roterer indad) eller supination (din fod roterer udad), mens du tager hvert trin. Dette vil hjælpe med at bestemme, hvilken type support, du har brug for i dit valg af sko. Med disse oplysninger i hånden, vil du være bedre forberedt til at vælge et bestemt mærke eller sko, fordi du vil være i stand til at sammenligne dine fødders behov med oplysningerne på skoene.

Komfort
Du må endelig ikke bare snuppe de første stilfulde sko i dit foretrukne mærke, der lige er i din størrelse. Køb af sko til et løbebånd kan tage lang tid, og for at finde de rigtige sko, skal du være villig til at prøve en række sko i en række forskellige mærker.Tag begge sko på, snør dem helt op, og derefter gå eller løb en omgang i butikken. Skoen skal være bekvemt, støttende og bør ikke tillade din fod at bevæge sig for meget eller forårsage gnidninger.

Formål
Vil du gå, løbe eller gåog løbe på et løbebånd? Sko er designet til et bestemt formål – ”gå sko” er designet til at gå, og løbesko er designet til at løbe. Hvis du vil gå, skal du vælge sko til at gå. Hvis du kommer til at løbe, skal du vælge løbesko. Hvis du vil gøre begge dele, er det bedre at vælge løbeskod end sko til at gå. De er lettere i vægt og vil være i stand til at gøre overgangen lettere.

Vi kan konkludere, at det er rigtig vigtigt, at få de rigtige løbesko til løbetræningen på løbebåndet. Husk derfor at følg vores råd, hvis i vil undgå skader og andre faktorer dårlige sko kan medføre.

About the author /


Related Articles

Post your comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Kalender

January 2020
M T W T F S S
« Mar    
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Arkiv

Kontaktoplysninger